5 EASY FACTS ABOUT کارشناسی رنگ خودرو DESCRIBED

5 Easy Facts About کارشناسی رنگ خودرو Described

5 Easy Facts About کارشناسی رنگ خودرو Described

Blog Article

هرچه صافکار ماهرتر باشد تشخیص آسیب دیدگی نیز سخت‌تر خواهد شود و اینجاست که به یک کارشناس رنگ خودرو حرفه‌ای نیاز پیدا می‌کنید.

محیط مناسب، نقش بسزایی در صحت و دقت کارشناسی خودرو کارکرده دارد. بهترین محل برای کارشناسی خودرو، مکان باز با دما و نور کافی است.

این حرفه بدلیل تقاضای بالا و فرهنگ خرید و فروش در کشور ما به رشته ای پولساز بدل شده که برای راه اندازی آن تخصص بالا یا پیشنیاز تحصیلی و شغلی وجود ندارد.

یکی از مراحل کارشناسی خودرو، تشخیص و کارشناسی رنگ آن است. در کارشناسی رنگ خودرو، مشخص می‌شود که خودرو رنگ فابریک کارخانه را دارد یا مجددا رنگ شده است. این کار به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد. در گذشته که روش‌های رنگ کردن خودرو، تعمیرات و صافکاری تا این اندازه پیشرفت نکرده بود، تشخیص رنگ شدگی خودرو کار راحت‌تری بود.

با توجه به افزایش قیمت خودروهای مختلف، معامله خودروهای کارکرده افزایش یافته است. از این رو بازار صنعت خودرو نیاز به کارشناسان حرفه‌ای در زمینه شناخت بدنه و رنگ خودرو دارد.

آموزشگاه فن و کار با داشتن اساتید مجرب و حرفه‌ای سعی کرده‌ است تا دوره‌های آموزشی مختلف را به شکل بهینه برگزار کند.

توانایی کامل در نکته برداری از مشاهدات و مشخصات و معايب رنگ درکارتکس

وجود سرفصل‌های کامل، ارائه نکات طلایی در مورد بخش‌های مهم تشخیص رنگ شدگی خودرو، ارائه مدرک رسمی فنی و حرفه‌ای، پشتیبانی نامحدود از دوره و...

کارشناس خبره و چیره دست با لمس خودرو ترمیم شدن یا نشدن آن را تشخیص می‌دهد.

اما در بحث آموزش کارشناسی رنگ خودرو، متقاضیان به شکل تخصصی در زمینه بررسی عوامل مخرب رنگ خودرو و شناخت ابزارهای بازرسی رنگ، اطلاعات تخصصی دریافت می‌کنند.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت خودرو پردازش هوشمند است.

یعنی قطعه ای مثل درب را از اصطلاحا استوک فروشان خریداری می کند که در واقع رنگ کارخانه ای دارد و نقاشی نشده است. تشخیص تعویضی بودن چنین قطعه ای فقط و فقط نیاز به تجربه کارشناسی ماهر دارد که از نشانه هایی مثل جای پیچ ها و علائم بسیار دیگر متوجه تعویضی بودن قطعه کارشناس رنگ ماشین شود.

درباره ما کلاس های حضوری مسیریابی شرایط و قوانین همکاری با ما فن آموزان

پس از استفاده از تینر، تینر و حلال موجود در مواد حین خشک شدن بخار شده و منجر به مات شدن سطوح می‌شود که این ماتی به راحتی با انعکاس نور قابل تشخیص است.

Report this page